Politierechtbank

Onze advocaten hebben tientallen jaren ervaring met de strafrechtelijke verdediging voor de politierechtbank. Onze ervaring leert dat het van groot belang is om goed voorbereid te verschijnen voor de politierechter.

Waarom Yprius voor uw verdediging voor de politierechtbank?

Wij pleiten voortdurend zaken voor de politierechtbank. Wij hebben ervaring in de verdediging van elk type verkeersinbreuk. De snel wijzigende verkeerswetgeving kent voor ons geen geheimen en wij zijn vertrouwd met de gebruiken en gevoeligheden van elke politierechter.

Toch is elk dossier ook weer anders en nemen we graag de tijd om het strafdossier inhoudelijk met u te bespreken.

Rechtsbijstandverzekering Politierechtbank?

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u zelf een advocaat kiezen om uw belangen te behartigen. Wij werken graag samen met uw rechtsbijstandverzekering om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke juridische vertegenwoordiging en bijstand krijgt. Op die manier is onze bijstand voor u kosteloos. Contacteer ons gratis nadat u een dagvaarding heeft ontvangen om voor de politierechtbank te verschijnen.

Onze aanpak in verkeerszaken.

Wij nemen contact op met uw verzekering en wij bestuderen het strafdossier. Wij geven u een eerste inschatting van de mogelijke gevolgen.

Wij bespreken met u wat de beste strategie is voor uw verdediging voor de politierechtbank.

Samen verzamelen we de nodige bewijsstukken en stellen wij een stukkenbundel op.

Wij pleiten de zaak voor u op de rechtbank. Meestal moet u zelf niet aanwezig zijn op de politierechtbank, in het andere geval verwittigen wij u. Dan bespreken wij ook het verloop van een zitting.

Wij zorgen voor de verdere opvolging na het vonnis.

Welke inbreuken komen voor de politierechter?

Wij verdedigen cliënten voor de politierechter van KortrijkIeperVeurne en Brugge, maar ook voor andere politierechtbanken voor de volgende verkeersinbreuken: